Yritys

Osateos Oy

Luotettava sopimustoimittaja konepajatuotteita ostaville loppuasiakkaille ja järjestelmätoimittajille.

Toiminta-ajatus

OSATEOS OY on sopimustoimittaja konepajatuotteita ostaville loppuasiakkaille ja järjestelmätoimittajille. Tuotantomme ydinosaamisalue on keskiraskas koneistus, hitsattujen rakenteiden ja valuosien koneistus sekä kokoonpano. Olemme määritelleet tuotantostrategiassamme sen mitä teemme itse ja mitä ostamme verkostomme yhteistyökumppaneilta

Viimeisin investointimme on moderni 5-akselinen DMG MORI DMF 260|11 jyrsinkone, joka on mahdollistanut yhä monipuolisempien ja vaativampien ratkaisujen tarjoamisen asiakkaille laadukkaasti ja tehokkaasti.

Nykypäivä

Vuodesta 1989 OSATEOS OY on toiminut Vantaan Kolohongassa. Nykyaikaista toimitilaa on 2300 neliötä. Toimintamme perustana ovat vahva osaaminen ja nykyaikainen konekanta yhdistettynä toimivaan laatujärjestelmään. Toiminnanohjauksemme on asiakaslähtöistä ja joustavaa. Jäsenyytemme SEC-yhteistyöverkostossa ja muut yhteistyökumppanimme mahdollistavat laajojenkin toimitusten toteuttamisen.

Historia

Osateoksen toiminnan aloitti v. 1945 Helsingin Vallilassa Leopold Laine. Alussa työt koostuivat hitsausalihankinnasta mutta laajenivat pian myös koneistusalihankintaan. Vuosina 1961 – 1989 yritys toimi Metsälän teollisuusalueella Helsingissä.

Ota yhteyttä

Osateos Oy

Pavintie 4,
01260 Vantaa

Soita meille

Lähetä viesti